Despre noi

Bine ati venit la Gulliver Delta Resort!
Realizat in armonie cu natura, pozitionat intr-un cadru ireal din Delta Dunarii, Complexul Gulliver Delta Resort 3* isi propune sa ofere experiente de vacanta de neuitat. Descopera alarturi de noi un plai de tara unic in Europa, aflat pe lista patrimoniului UNESCO, decupat parca din gradina raiului.

LOCATIA
Gulliver Delta Resort se afla la Uzlina, intr-una dintre cele mai spectaculoase locații din Delta Dunarii: la confluența dintre bratul Sfantu Gheorghe si canalul Uzlina. Dacă ai norocul să ajungi pe-nserat, poţi prinde apusul din barcă. Mergând de la Murighiol către Uzlina, soarele rămâne în spate, însă lumina roşie îmbracă peisajul într-o culoare magică. Murighiol este un sat autentic dobrogean, situat la 38 de km de Tulcea, între ţărmul estic al lacului Razelm şi braţul Sfântu Gheorghe. Transferul cu barca până la complexul nostru durează aproximativ 15 minute.

RELAXARE:
Gulliver Delta Resort dispune de mai multe pontoane perfecte pentru pescuit, dar si pentru a admira   paradisul apelor. Piscina exterioara de 18×10 m este inconjurata de o zona de plaja dotata cu sezlonguri si umbrelute.

FACILITATI
Gulliver Delta Resort se intinde pe o suprafata de 10 000 metri patrati, intr-o oaza de verdeata, oferind o panorama superba a Deltei.  Dispune de 34 de spatii de cazare, structurate intr-un corp de cladire principal si patru vile.

Vilele detin:
– 16 apartamente, cu dormitor, zona de living cu canapea extensibila și baie.

Corpul central este compus din:
– 14 camere duble cu aer conditionat, televizor și baie;
– 3 apartamente cu dormitor, living cu canapea extensibila și baie.
– 1 camera single