Important! Informatii generale despre sejur

Bine ati venti la GULLIVER DELTA RESORT – Uzlina!
Ne bucuram sa fim gazdele dumneavoastra, speram sa va oferim o vacanta cu amintiri de neuitat.
Pentru buna desfasurare a sejurului dumneavoastra, dorim sa va informam urmatoarele:

  • MASA

Mesele se servesc in restaurantul hotelului, astfel:
MIC DEJUN: 08.30 – 09.30
PRANZ:         13.30 – 15.00
CINA:            19.30 – 21.00
Toate seriile intra cu pranz si ies cu mic dejun.
In ziua intrarii, pranzul se serveste la aproximativ 30 minute de la sosirea la hotel.

Pentru pachetele cu Pensiune Completa sunt acoperite mesele pentru 3 sau 4 zile, in functie de sejurul ales (se intra cu pranzul in ziua sosirii, se iese cu micul dejun in ziua plecarii).

Unele dintre preparatele cu specific local (in special, pestele) trebuie consumate cu atentie, pentru a fi evitate accidentele nedorite.
Persoanele alergice la anumite alimente sunt rugate sa anunte acest lucru la inceputul sejurului.

Din motive legislative, va rugam sa consumati produsele achizitionate (mancare si bautura) din afara incintei Gulliver Delta Resort doar in camera.

  • TRANSPORTUL

Program autocar:
Bucuresti
Loc intalnire: Calea Grivitei nr 193B – parcare Muzeu CFR
Ora intalnire: 07.30
Ora plecare: 08.00

Murighiol
Punct de intalnire:  Debarcader Hidro Turism/Cormoran
Sosire autocar: ora 13.30/ 14.00
Retur: 14.00/14.30

Durata traseului se poate modifica din cauza unor factori ce nu tin de agentia de turism sau de hotel (conditii trafic, vreme etc), iar orele la care se ajunge sau se pleaca din Murighiol pot suferi modificari.

Transfer barca:
Durata transferului de la Murighiol la Uzlina  este de 10/15 minute. Toate persoanele care folosesc baarcile noastre sunt obligate sa poarte vesta de salvare.

Pantru cei care nu au transferul cu barca inclus, acesta se poate realiza contracost   de la Murighiol la Uzlina si retur: 60 ron/sens/persoana ( pentru minim 4 persoane in barca).

Pentru transfer si excursiile optionale, Gulliver Delta Resort va pune la dispozitie mai multe ambarcatiuni cu motor, moderne, rapide, confortabile, fabricate in 2016. Barcile model Corsar 700 Tour  au 12 locuri si sunt prevazuta cu prelata, care protejeaza turistii de eventualele intemperii, sunt ideale pentru distante lungi. Barcile Corsar 630 au 8 locuri fiecare si reprezinta optiunea ideala pentru a intra pe cele mai ascunse canale si lacuri ale Deltei.

Pentru excursiile optionale, va recomandam sa utilizati cu incredere barcile noastre  si conduse de barcagii cu experienta.

Pentru ambarcatiunile din afara hotelului care folosesc zona de ponton Gulliver Delta Resort,  percepem urmatoarele tarife:

  • barca capacitate 6 persoane – 500 ron
  • barca capacitate 8 persoane – 600 ron
  • barca capacitate 12 persoane – 1000 ron

PESCUIT
Exceptand perioada de prohibitie, 07.04 – 05.06.2018, turistii pot pescui de pe oricare din pontoanele hotelului, in conditii legale.

  • DIVERSE

Construit in deplina armonie cu natura, Gulliver Delta Resort isi propune sa protejeze mediul inconjurator si sa nu il degradeze. Va rugam sa ne sprijiniti in demersul nostru, aruncand produsele de igiena si celelalte resturi doar in cosurile de gunoi din baile proprii sau in cele amenajate pe suprafata resortului. Din respect pentru natura, va rugam nu solicitati schimbarea prosoapelor si a lenjeriei decat atunci cand este realmente necesar.

In anumite perioade ale anului, in pofida eforturilor personalului, tantarii pot deveni o problema. Perioada de activitate maxima a acestora este intre orele 21.00 si 23.00 ( in mod special in lunile iulie si august). Va recomandam sa luati masurile de protectie necesare: creme, spray-uri, bratari.

In timpul excursiilor optionale, va rugam sa nu aruncati in apa decat produsele biodegradabile.

Va rugam nu lasati  copiii nesupravegheati pe intreaga perioada a sejurului si nu intrati in zonele in care are acces doar personalul hotelului.

Pentru orice problema de ordin medical sau care tine de deplasari de urgenta, de regim alimentar special sau de alte nevoi personale, va rugam sa va adresati administratorului complexului,  Marcela Chirila, la telefonul  0760.457.892.

 

Va multumim si va dorim o vacanta cat mai placuta!