Family Club

PRIMUL FAMILY CLUB DIN DELTA
Descoperiti paradisul din Delta impreuna cu copiii! Vom incerca sa va facem vacanta memorabila!
Bine ati venit la Gulliver Delta Resort 3*! Un loc pe care l-am gandit astfel incat toate serviciile, facilitatile si activitatile de entertainment sa va incante. De la cel mai mic, la cel mai experimentat.

Gulliver Delta Resort se intinde pe o suprafata de 10 000 metri patrati, intr-o oaza de verdeata, oferind o panorama superba a Deltei.  Dispune de 29 de spatii de cazare, structurate intr-un corp de cladire principal si patru vile.
Pentru familii, avem 19 apartamente:
– 3 sunt situate in corpul central si beneficiaza de dormitor, living cu canapea extensibila și baie proprie.
– 16 sunt situate in vile, fiecare avand dormitor, zona de living cu canapea extensibila și baie proprie.

RELAXARE:
Gulliver Delta Resort dispune de mai multe pontoane perfecte pentru pescuit, dar si pentru a admira   paradisul apelor. Piscina exterioara de 18×10 m este inconjurata de o zona de plaja dotata cu sezlonguri si umbrelute.

DISTRACTIE
Complexul este dotat cu mese de ping-pong si fotbal, spatiu pentru badminton, loc de joaca pentru copii. Doritorii pot lua cursuri de inot sau pot pleca in excursii optionale.

CONCEPTUL ALL INCLUSIVE:
Pentru a veni in sprijinul familiilor, am gandit un meniu tip bufet suedez, variat si complex, cu aperitive, salate, supa/ciorba zilei, mai multe variante de feluri principale si desert/fructe. Bucatarul nostru pregateste in fiecare zi un bors si un fel principal din peste.

image
image
image